Skuespillere

 

Sebastian Eilertsen

Sebastian har vært skuespiller i Askeladden friteater siden 2017, og er utdannet ved Westerdals Oslo ACT. Han har medvirket i flere av friteatrets produksjoner, “Gullfuglen”, “Jeg fant, jeg fant”, “Askeladdens jul”, “Ridder aske”, og “De gode hjelperne”. Han har gjort flere produksjoner i Bjørneparken i Flå og Hunderfossen Eventyrpark, samt medvirket i "Herostratos" på Det Norske teateret. CV - Sebastian Eilertsen.pdf (1,1 MB)
 

Emrik Vatndal

Emrik har vært skuespiller i Askeladden friteater siden 2016, og er utdannet ved Westerdals Oslo ACT. Han har medvirket i flere av friteatrets produksjoner, "Gullfuglen", "Jeg fant, jeg fant", "Askeladdens jul", "Ridder Aske" og "De gode hjelperne". Han har gjort flere produksjoner i Hunderfossen Eventyrpark og Gjerdrum bygderevy. Og har medvirket som "Fagin" i "Oliver!" på Lillestrøm kultursenter i 2023. CV Emrik Vatndal .pdf (58,8 kB)

Karoline Nysveen

Karoline har vært skuespiller i Askeladden friteater siden 2023, og er utdannet ved Westerdals Oslo ACT. Hun har i friteatret medvirket i "Askeladdens jul". Hun har flere år som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand og DKS. I Bjørnparken i Flå har hun vært med på å skape, spille og skrive teatretuniverset, "Grisk og Gomle".  

CV - Karoline Nysveen.pdf (533,7 kB)

Mathias Høyland

Mathias har vært skuespiller i Askeladden friteater siden 2022, og er utdannet ved Høyskolen Kristiania. Han har i friteatret medvirket i "Askeladdens jul". Han har flere år som skuespiller i Bjørneparken i Flå, og har medvirket som skuespiller i Hunderfossen Eventyrpark og Haugesund teater.
 

Marius Havik

Marius har vært skuespiller i Askeladden Friteater siden 2009, og er utdannet ved GITIS - The Russian Academy of
theatre arts. I tillegg til mange forskjellige roller for Askeladden Friteteater, har han bl. a. medvirket i Tolvskillingsoperaen
ved Det Norske Teatret, satt opp (+idé/regi) og medvirket i Papirløse Fortellinger ved Nationaltheatret. Han har også regi
i Hunderfossen Eventyrpark sine teaterproduksjoner. Marius spiller også gitar, og lager musikk.
Marius har vært skuespiller i Askeladden Friteater siden 2009, og er utdannet ved GITIS - The Russian Academy of theatre arts. I tillegg til mange forskjellige roller for Askeladden Friteteater, har han bl. a. medvirket i Tolvskillingsoperaen ved Det Norske Teatret, satt opp (+idé/regi) og medvirket i Papirløse Fortellinger ved Nationaltheatret. Han har også regi i Hunderfossen Eventyrpark sine teaterproduksjoner. Marius spiller også gitar, og lager musikk.


Bjørn Helge Warud

Bjørn er den med lengst fartstid i Askeladden Friteaters og er kunstneriske leder. Jobber med tekst, dramaturgi, regi og produksjonsledelse. Medvirker også i enkelte produksjoner som skuespiller.