Sølvendene

Ny forestilling som kommer i våren 2024, basert på "Askeladden som stjal sølvendene til trollet"

 

Jeg fant, jeg fant! 

Asbjørnsen og Moe møter hverandre og tar med publikum til eventyrenes rike hvor vi finner Askeladden, troll og bukkene bruse. Les mer om forestillingen her: Jeg fant, jeg fant! Infoskriv.pdf

 

Gullfuglen

Kongen har sett seg lei på at gulleplet hans forsvinner hvert år, men dette problemet mener Askeladden han kan løse. Det tar han ut på en ferd med fugler, rever, troll og kanskje en prinsesse..? Les mer om forestillingen her: Gullfulgen infoskriv.pdf (1 MB)

 

Askeladden og de gode hjelperne

Kongen ønsker seg et skip som kan gå like godt til vanns, til lands og i lufta med, men det er det ingen som klarer å bygge. Men Askeladden tar seg en tur ut i skogen for å friste lykken likevel. Les mer om forestillingen her: Askealdden og de gode hjelperne infoskriv.pdf (258 kB)


Ridder Aske

Askeladden er igjen på vei til Kongsgården, men ikke for prinsessa og det halve kongeriket denne gangen. Det er fordi han vil bli ridder! Men for å kunne sitte rundt kongens runde bord er det mange prøvelser, hvor å nedkjempe trollet og dragen er noen av dem. Les mer om forestillingen her: Ridder Aske infoskriv.pdf (1,3 MB)

 

Askeladdens jul

Askeladden er klar for å feire jul, eller med andre ord, klar til å gjøre klart til jul. Og med en fjasete fjøsnisse og en lur rev luskende rundt så tar det sin tid, men får han opp juletreet før julenissen kommer på besøk? Les mer om forestillingen her: Askeladdens jul infoskriv.pdf (1,6 MB)

 

Nissefar og Kongens julegave

Hva skjer når Fjøsnissen skal hente grøtbollen på låvebrua og bollen er tom? Kongen finner ikke kronen sin som han må ha på seg på årets juleball-, hvor har det blitt av den? Dette og mer finner du ut av i denne forestillingen, les mer her: Nissefar og kongens julegave info.pdf (2,5 MB)